Tietoa yrityksestä

Monessa mukana

Monipuoliset palvelut

Olemme olleet mukana toteuttamassa useita erilaisia turvallisuusalan ratkaisuja lukuisille yrityksille ja yhteisöille jo yli kymmenen vuoden ajan.

Koko yritystoiminnan ajan mukana on kulkenut EASY halla verkkosovelluksen ohjelmistokehitys.

Maailman muuttuessa mukaan on tullut muutto-, kuljetus- ja vuokrauspalvelut.

Monipuoliset palvelut - Kajasafe Oy
Jari Karppinen - Kajasafe Oy
Jari Karppinen

Toimitusjohtaja

Turvallisuusalan työkokemusta on kertynyt minulle yli 25 vuotta. Olen toiminut mm. yli 15 vuotta poliisina sekä noin 8 vuotta turvallisuusalan opetus- ja kehittämistehtävissä. Työkokemusta on kertynyt myös kansainvälisistä rauhanturvaamistehtävistä sekä vankeinhoitoalalta.

Koulutustaustana on mm. opettajan pedagogiset opinnot, turvallisuuspäällikön ja työsuojelupäällikön erikoistumisopinnot, turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto sekä useita eri turvallisuuskorttien kouluttajapätevyyksiä.
KSAK Oy

Selkeä mobiilikäyttöliittymä, nopeasti toteutettavissa oleva palautekysely ja yrityksen laatujärjestelmä käden ulottuvilla koko ajan.

Ari Jokinen Toimitusjohtaja – KSAK Oy

KHK Oy

Easy Halla kulkee aina mukana ja antaa ajantasaisen informaation kentällä työskenteleville.

Heli Karppinen Toimitusjohtaja – Kajaanin Huoltokeskus Oy

Asiakaspalaute

Halusin vauhdilla rynnätä antamaan palautetta todella hyvästä asiakaspalvelusta ja loistavasti hoidetusta muutosta. Tänään olivat kyllä voimamiehet tarpeen, sillä tavaraa todella oli varsin paljon! Leppoisia ja oikein mukavia kavereita, jotka selvästi tiesivät miten hommat hoidetaan. Kuulun riskiryhmään, ja tämä otettiin muuttomiesten keskuudessa myös hienosti huomioon. Kiitos vielä isosti.

Ystävällisin terveisin Mia

Kajasafe Oy

Kuovikuja 8,  87400 Kajaani
+358 44 2626 678
kajasafe@gmail.com
Y-tunnus 2528392-4

Kajasafe Oy
Scroll to Top