Kajasafe Oy
EASY halla - ota yhteyttä

Ei enää hankalia ja aikaa vieviä järjestelmiä. Ei useita eri ohjelmistoja ja niiden opettelua, eikä aikaa sidottuttuna vain toimiston tietokoneelle.


Helppokäyttöinen ja salattu monitoimiohjelmisto yrityksen asioiden hallintaan. Toimii  myös mobiilissa. Valitse tarvittavat moduulit ja aloita käyttö.

Katso alla oleva esittelyvideo ja tilaa ilmainen esittely sivun alalaidan lomakkeella.


EASY halla training - ota yhteyttä

PEREHDYTÄ ja KOULUTA – TESTAA OSAAMINEN –  TULOSTA TODISTUS
Uusia työntekijöitä tulossa töihin. Lakisääteinen perehdytys edessä. Aikaa ja resursseja on vähän ja asiaa paljon. Sama toistuu usein. Kuinka yrittäjä hoitaa homman laadukkasti ja turvaa oman oikeusturvansa?

EASY TRAINING on  helppo,  nopea ja turvallinen ratkaisu tehdä perehdytys laadukkaasti. Lisää tarvittava koulutusmateriaali, testaa osaaminen ja tulosta todistus. Sen lisäksi työntekijällä on jatkossa aina saatavilla koko perehdytysmateriaali vain yhden napin painalluksen takana omassa kännykässään.

EASY TRAINING tarjoaa yritykselle myös tarkan ja reaaliaikaisen koulutuskalenterin koulutusten suunnitteluun, sekä ajantasaisen koulutusrekisterin henkilöstön osaamisesta. Se muistuttaa, kun koulutukset vanhenevat ja on aika päivittää osaaminen.


EASY halla - ota yhteyttä

PIDÄ KALUSTO HALLINNASSA
Yrityksen työkoneet ja tavarat ovat työtehtävissä eri paikoissa ja on vaikea hahmottaa kokonaistilannetta. Myös huoltojen, erilaisten tarkastusten ja katsastusten muistaminen aihettaa ongelmia.

EASY KALUSTO on verraton apu kaikenlaisen työkaluston ja tavaroiden hallinnassa. Se kertoo millä työmaalla koneesi tai kuormalavasi on ja milloin on aika huoltaa tai katsastaa. Tästä saat tarvittaessa ilmoituksen sähköpostiisi. Voit helposti paikan päällä päivittää QR-koodista huoltotiedon tai työmaan vaihdon. 

EASY KALUSTO tietää myös kenellä on hallussa yrityksen avaimia sekä luotto- ja polttoainekortteja jne.


EASY halla - ota yhteyttä

KAIKKI TILAUKSET YHDESSÄ PAIKASSA

Tilauksia otetaan vastaan usein eri paikóissa eri henkilöiden toimesta ja  näin tilausten kokonaishallinta on hankalaa. Samalla  tulee helposti päällekkäisiä tilauksia tai paperille otetut tilaukset häviävät kokonaan.

EASY TILAUS  kokoaa kaikki tilaukset yhteen paikkaan. Otat ne sitten vastaan kännykällä tai tietokoneella.  Tilaukset siirtyvät suoraan kalenteriin, mistä näet ne selkeästi ja niiden hallinta on helppoa.

Tilausvahvistus lähtee heti automaattisesti tilaajan sähköpostiin.


EASY halla ajokki - ota yhteyttä

AJOKKI KOKOAA KULJETUSTILAUKSET

Kuljetustilauksia otetaan vastaan usein eri paikóissa eri henkilöiden toimesta ja  näin kuljetustilausten kokonaishallinta on hankalaa. Samalla tulee helposti päällekkäisiä tilauksia tai paperille otetut tilaukset häviävät kokonaan.

EASY AJOKKI  kokoaa kuljetustilaukset yhteen paikkaan. Otat ne vastaan kännykällä tai tietokoneella.  Tilaukset siirtyvät suoraan kalenteriin, mistä näet ne selkeästi ja niiden hallinta on helppoa.

Tilausvahvistus lähtee heti automaattisesti tilaajan sähköpostiin ja kuljettajalle voit tulostaa ajomääräyksen.


EASY halla feedback - ota yhteyttä

KERÄÄ PALAUTE
Jälkikäteen lähetettyjen asiakaskyselyiden tulokset jäävät usein saamatta tai vain pieni osa asiakkaista vastaa niihin. Kuitenkin asiakas kertoo kokemuksestaan muille ja mahdolliset epäkohdat eivät tule yrityksen tietoon ja ongelmat kasvavat koko ajan.

EASY FEEDBACKilla voit luoda rajattomasti asiakas- ja henkilöstökyselyjä. Voit kerätä palautteet ja katsoa tulokset paikan päällä heti asiakaskokemuksen jälkeen tuoreeltaan, vaikka kännykällä.

Paikan päällä kerätty välitön asiakaspalaute on erittäin tärkeää toiminnan laadun varmistamiseksi ja kehittämiseksi. Paikan päällä voit heti aloittaa mahdolliset ja tarvittavat korjausliikkeet ja näin vahingot jäävät pienemmiksi. Paikan päällä kerättyjen palautteiden vastausprosentit ovat lähes aina 100%.


EASY halla - ota yhteyttä

ANNA ASIAKKAAN VARATA HELPOSTI

Usein yrityksen tilojen  ja tavaroiden varaukset sekä hallinta työllistävät liikaa ja useita ihmisiä. Tämän lisäksi varaukset häviävät sähköposteihin ja liimalappuihin.

EASY VARAUS kokoaa varaukset yhteen paikkaan missä niiden hallinnointi on selkeää. Asiakkaalle varaaminen on helppoa yhdestä varauslinkstä, vaikka kännykällä. EASY VARAUS hoitaa mm. yrityksen kaluston, tilojen, tapahtumien tai tavaroiden varaushallinnan.


EASY halla omavalvonta - ota yhteyttä

TEE OMAVALVONTA- ja TARKASTUSLISTOJA 
Yrityksen laatutyö ja lakisääteinen omavalvonta vaatii jatkuvaa dokumentaatiota ja määräaikaisia tarkastuksia. Usein jokainen täytettävä tarkastusdokumentti on erilainen ja ne sijaitsevat eri järjestelmissä.

Nyt voit helposti laatia yhdellä työkalulla tarpeesi mukaan erilaisia kartoitus- ja tarkastuslistoja yrityksesi laadun parantamiseksi sekä omavalvonnan suorittamiseksi.

Tarkastuksen voit tehdä kännykällä tai tabletilla paikan päällä ilman erilaisia paperilomakkeita. Kaikki raportit löydät helposti yhdestä ja samasta paikasta. Raportteja voit lopuksi tarkastella ja jakaa yksittäin tapaus kerrallaan tai verraten valvonnan tuloksia keskenään.


EASY halla turvakansio - ota yhteyttä

YRITYKSEN TURVAKANSIO
Kaiken tarpeellisen tiedon säilyttäminen turvallisesti ja vain tarvittavan tiedon jakaminen oikealle henkilölle oikeaan aikaan ei aina ole helppoa ja nopeaa.

Käyttäjille luodaan tarpeiden mukainen salattu näkymä tiettyyn materiaaliin ja vain tarvittavaksi ajaksi.

Tämä mahdollistaa esimerkiksi huoltoyhtiölle työkohteiden ja huoltodokumenttien jakamisen.

Taloyhtiön hallitus taas löytää omat kokousasiakirjansa yms. aina yhdestä paikasta nopeasti ja varmasti ja asukkaille voidaan jakaa vaikka taloyhtiön tiedotteet.


EASY halla verkkokoulutus - ota yhteyttä

EASY VERKKOKOULUTUS

Käyttövalmiit verkkokoulutukset  mahdollistavat opiskelun missä ja milloin vaan.

Koulutuksen jälkeen osaaminen voidaan testata ja opiskelija voi tulostaa osaamisestaan todistuksen itselleen.

Myös yritys saa raportin yksittäisen työntekijän ja koko henkilöstön osaamisesta.

Toteutamme verkkokoulutuksia ja koulutustestejä myös yrityksen omasta materiaalista juuri sellaisena kuin sinä sen haluat.


EASY halla mobiilimarkkinointi - ota yhteyttä

EASY MOBIILIMARKKINOINTI

on erinomainen väline kohdennettuun markkinointiin.


Sen avulla tehostat viestintää ja markkinointia asiakkaillesi ja sidosryhmille.

Voit käyttää perinteisiä mainostekstejä sekä myös erilaisia kuva- tai videomainoksia.


EASY halla - ota yhteyttä

HALLITSE TIETO ja VIESTINTÄ
Usein yrityksen tiedonkulku ja tietojenkäsittely ovat haasteellista niin yrityksen sisällä kuin yhteistyökumppaneiden suuntaan.

EASY halla - ota yhteyttä

EASY INTRANET ja EASY EXTRANET tarjoavat tähän ratkaisun joka toimii myös mobiililaitteilla!


Jaa oikea informaatio halutuille henkilöille oikeaan aikaan – salattuna.

  
*Annan Kajasafe Oy:lle luvan tallentaa ja käsitellä henkilötietojani. (Tämä on välttämätöntä, jotta voimme käsitellä yhteydenottopyyntösi.)